Vecka 13

30 Maj, 2011 - 06:52 ♡

Tack för alla gratulationer :) Jag är i vecka 13 (12+4) och har mått bra hela tiden. Det enda som gjort ont är brösten, och måste redan köpa nya bh:ar nu då alla mina är för små :)

Det känns förstås riktigt spännande även om man inte riktigt fattar det än, innan ultraljudet om 5 veckor känns det fortfarande lite overkligt. Har varit riktigt orolig (och är fortfarande). Först och främst för att jag mått så otroligt bra, många tycker ju att jag bara ska vara tacksam över det men samtidigt skulle det kännas verkligare om jag haft lite andra symptom än värk i brösten. Dessutom har jag inte fått någon mage än fast det är ju fortfarande tidigt och jag jämför mej alldeles för mycket med andra gravida (måste sluta med det).

Kan väl inte riktigt slappna av nu heller, innan ultraljudet. Jag fattar verkligen inte varför man ska behöva vänta till vecka 18 med det, är ju alldeles för länge när man är så orolig. Men jag försöker väl att njuta av det så gott det går ändå, är ju inte bra att oroa sej för mycket.

Det var för övrigt väldigt planerat, och ingen har väl blivit chockad precis ;) Vi har faktiskt försökt ett bra tag, blev inte lycka förrän på 11e försöket, och dom 10 gångerna innan har känts som misslyckanden gång på gång. Vi visste om att det kan ta upp till ett år men samtidigt blir man lika besviken varje gång då mensen kommer. Är det något som är fel på kroppen? Varför händer det inget? Tänk om jag inte kan bli gravid?

Men det gick ju bra till slut, och vi är överlyckliga :)

 

Overkligt att det där är i min mage!

Plötsligt händer det

29 Maj, 2011 - 07:51 ♡ Vardag

Mannagrynsdessert

01 Maj, 2011 - 16:19 ♡ Pälsbollarna, Vardag
Blev så att jag åkte och grillade igår ändå, väldigt osmart. Var riktigt kallt och idag mår jag förstås ännu sämre! Har legat på soffan hela dagen och kollat på serier, sovit en stund och förbrukat en miljon näsdukar och nässpray. Står ju förresten på flaskan att man bara ska använda nässprayen 2-3 gånger per dag, men det är ju inte nog. Är det farligt att använda mer eller?

Charlie mår lite bättre idag, ögat var helt igenkladdat imorse men rengjorde och öppnade det och han verkar lite piggare. Skönt :) Nu sitter jag och väntar på att Markus ska komma hem från affären, sen ska vi laga middag och Markus ska tydligen göra en dessert med mannagryn och plommon. Låter inte så gott! Jag hatar typ mannagryn och är inte så förtjust i plommon heller, men han envisas och tror att jag kommer att tycka om det så får väl se, kanske blir jag positivt överraskad :)
Min lilla pirat :)