Mej älskar dej

26 Apr, 2016 - 19:28 ♡ Lillasyster, Vardag
När 2-åringen ringer från pappan för att säja gonatt och den där lilla söta rösten säjer "mej älskar dej".
Det är såna stunder som hjärtat nästan exploderar av kärlek.
Mej älskar dej också

Same same but different

26 Apr, 2016 - 16:22 ♡ Skönhet, Vardag
Blev övertalad av frissan att behålla det turkosa ett tag till! Trivs ju egentligen grymt bra i det men synd att det tvättas ur så himla fort, ni ser ju skillnaden före och efter! Men fick tips om en turkos färgbomb så kan ju boosta lite med den när jag börjar tappa färgen igen :)
 
Idag har jag bara jobbat och betalat räkningar (sjukt deprimerande att nästan 70 % av min lön går till hyran). Var även tvungen att fara med Siri till veterinären i torsdags då hon bajsade blod. Det är bara att inse att jag är dömd till evig fattigdom. Tur man är rik på annat istället :)
 
(Och ja... jag prioriterar frissan framför mat!)

Kattunge

25 Apr, 2016 - 09:23 ♡ Katterna, Vardag
Hängöronen

Thoughts

23 Apr, 2016 - 12:07 ♡ Tankar, Vardag
 
Tankarna. Bloggen. Skammen.
 
Det är svårt att hålla huvudet högt när det är så tufft som det är nu. Man försöker ju tänka positivt och att det löser sej, men innerst inne så gnager ju den där oron konstant. Vaknar upp mitt i natten med tunga stenar i magen och ett huvud som bara snurrar.
 
Ingenting i mitt liv är stabilt just nu. Som jag skrev innan, det är grått och dimmigt.

Godmorgon

20 Apr, 2016 - 07:18 ♡ Vardag
Vilket aprilväder det är ute! Likadant varje år, man tror inte det ska snöa mer och blir lika lurad varje gång. Tur att jag inte hunnit byta till sommardäck i alla fall, för måste ta mej iväg och handla idag! Milo är i alla fall betydligt piggare, lite feber fortfarande men han har sovit bra inatt (inget feberyrande) och han verkar på bättre humör :)

Nu ska vi fixa lite frukost och kicka igång dagen! Känner mej positiv idag, tror nog att jag behövde sova en hel natt!

This too shall pass

19 Apr, 2016 - 20:43 ♡ Tankar, Vardag
En fantastisk helg har tagit slut och vardagen rullar på igen. Känner att jag stundtals är hög på livet för att när ruset tar slut landa i den grå verkligheten. Men har tänkt så mycket senaste tiden och det kanske inte är så farligt att låta livet var grått ett tag, acceptera att det är som det är och sedan njuta av dom där rusen när dom kommer. Allting har sin tid. Som en fin tjej sa till mej i helgen - This too shall pass. Livet gör ont ibland, men inte för alltid!

Idag har jag och barnen haft en riktig slöardag. Milo har haft över 40 grader i feber och efter en natts yrande om bland annat trädgrodor (?) varit riktigt trött, hängig och gråtit för minsta lilla samtidigt som Arya varit full av energi och den vanliga lilla retsticka hon är. Det är skönt att dagen är över om man säjer så ;) 

Funderar för övrigt på vad jag ska göra med mitt hår. Lider ju av enorm beslutsångest. Var först inne på att färga det någon neutral färg så jag slipper springa till frisören stup i kvarten, men det är ju ändå kul med färg. Trivdes ju grymt bra i det grå men det gör jag även i färgen jag har nu. Åhh, beslutsångest! Det lär väl som vanligt sluta med att frisören får bestämma vad jag ska göra med håret så lär väl komma ut med rosa, lila eller regnbågsfärgat typ.

Kvalitetstid

13 Apr, 2016 - 13:06 ♡ Lillasyster, Storebror, Vardag
Pappavecka nu men jag håller mej sysselsatt när barnen inte är här, antingen med jobb eller med annat. Idag jobbar jag dock stängning så då får dom vara hos mej istället för på förskolan. Det funkar ju bra att Markus lämnar dom hos mej på morgonen istället och hämtar dom sen efter jobbet. Blir verkligen kvalitetstid när man får rå om dom några dagar även fast det inte är "min" vecka.  
 
Börjar mer och mer komma iordning här hemma men väntar på bland annat på omtapetsering. Jag fyndade förresten ett soffbord idag på Köp & Sälj, har spanat in det innan så blev ju överlycklig när jag hittade det till grymt pris och hann norpa det snabbt som tusan. Så jag och barnen har varit och hämtat det nu på förmiddagen. Var ju tur att jag hann hitta ett soffbord på lördag då jag ska ha inflyttningsfest :D

En fredag

08 Apr, 2016 - 22:14 ♡ Lillasyster, Vardag
Det är skillnad på att vara ensam när man är ensam än att vara ensam när man inte ska vara ensam. Nu känns det mer okej på något sätt. Fast helt ensam har jag ju förstås inte varit, busfröna har ju varit med mej och Arya somnade inte förrän strax innan 21 ikväll. Jag brukar ju vara ganska hård med sovtider men i och med alla förändringar så känner jag att det är viktigare att dom får känna all trygghet dom kan tänkas behöva än att passa sovtider.
 

Back on track

06 Apr, 2016 - 10:11 ♡ Katterna, Tankar, Vardag
Nu mina kära vänner så hade jag tänkt komma tillbaka till bloggen igen. Känner att lugnet har lagt sej och jag är så himla tillfreds just nu! Har kommit i ordning i lägenheten litegrann (även om det är långt ifrån färdigt) och det går bra med barnen vilket är viktigast!
 
Har släppt den där skammen jag kände i början och nu känns det bara så himla rätt, och jag undrar varför vi inte tagit det här steget tidigare. Det kanske låter hårt och kallt men själva skilsmässan i sej gör ju inte ont, det är ju något som vi bearbetat i flera år så det känns ju bara skönt att äntligen ha tagit steget. Och när vi nu känner att det går bra med barnen så är det ju bara positivt. Det jobbigaste är ju såklart den ekonomiska smällen men det är ju bara att bita ihop och dra in på allt som går, försöka ta lite extrapass på jobbet och sånt där.
 
Maya har fått kattungar också. Blev tre stycken men tyvärr var det bara denna lilla brud som överlevde, så otroligt tråkigt att det skulle bli så här med första kullen. Men är såklart glad att Maya och kattungen mår bra.
SE* Empyrean's April April