Beautiful

29 Jun, 2016 - 21:34 ♡ Tankar, Vardag
Vilken start på sommaren det blivit. Midsommar var fantastisk och spenderades vid Storforsen tillsammans med fina människor. Satt på stenarna där vid forsen, drack goda drinkar, lyssnade på bra musik och vädret och sällskapet var perfekt. Kan inte ens minnas en midsommar i hela mitt liv som varit så magisk.

Har även tagit med barnen till ett smultronställe där jag ofta var som barn. Milo fick meta för första gången och fick till sin (och min) lycka 4 fiskar på ungefär lika många kast. Finns ingenting annat än dom där små sakerna i vardagen som blir så stora när man ser lyckan i sina barns ögon.
 
Jag har haft fler underbara dagar senaste tre månaderna än vad jag haft senaste tre åren. Det är vackert ♥

När det inte behövs något annat

21 Jun, 2016 - 18:58 ♡ Tankar, Vardag

Braig helg :D

13 Jun, 2016 - 19:04 ♡ Festligheter
Vilken underbar helg det varit! I fredags mös jag med barnen efter jobbveckan. Lördag var det äntligen dags för personalfest och så sjukt trevligt det var! Min jobbarkompis Fanny (och kanske Danne) får cred för dom här få bilderna från förfesten. Sen drog vi vidare till logen där vi hade "grillutbildning", spelade kubb, dansade och bara hade allmänt trevligt. Drog sedan vidare till krogen (väääldigt längesen sist för min del) och hade så sjukt trevligt hela kvällen bara. Bästa kollegorna, helt klart :D

Lista

07 Jun, 2016 - 12:13 ♡ Listor, Vardag
 
Vad gör du just nu?
Har precis färgbombat mitt urtvättade hår med denna!

Vad skrämmer dig?

Tanken att något ska hända barnen.

Vad peppar dig?

Människor som är kreativa och duktiga men samtidigt ödmjuka.

Vad gör du om fem år?

Bor tillsammans med någon och förhoppningsvis har ett bättre betalt jobb :)

Vad får dig att gråta?

Har väldigt lätt till gråt. Gråter av djur och barn som far illa, om någon annan gråter, om jag är glad, om jag är ledsen osv.
 
Vad är det sista du tänker på innan du ska sova?
ALLT! Det är därför jag inte kan sova på nätterna.
Vad läser du just nu?
Läser inte just nu.

Vad är skönt?

Närhet. Bastu. Att vara barfota. Att bli kliad i håret.

Vad gör du när du är arg?

Städar. Stänger av.
 
Vad är din vanligaste hälsningsfras per sms?
Tja!

Vad är du avundsjuk på?

Dom som har en hel familj.

Vad är det viktigaste som finns?

Kärlek, omtanke & tillit.

Vad är det gulligaste som finns?

Djurungar.

Vad såg du senast på bio?

Guardians Of The Galaxy.

Vad vill du rekommendera?

Att alltid följa hjärtat, oavsett vad. Livet är för kort för att leva olyckligt.

Decisions

02 Jun, 2016 - 10:11 ♡ Katterna, Tankar, Vardag
Bloggen ligger som ni märker lite på is. Men jag känner mej lite less för tillfället. Framför allt på folk. För ibland upplever jag att många har för lite att tänka på själva när det inte finns något annat att göra än att spekulera och skvallra om andras liv. Känner ändå att jag personligen tar åt mej mindre nu än vad jag skulle gjort för några år sedan, följer bara mitt hjärta och gör det som jag känner är rätt. Men när rykten och spekulationer går ut över andra - då blir det personligt och känsligt ändå. Kan dock lova att jag gör det bästa jag kan av situationen som råder och det som jag tror är bäst. Men det betyder ju inte att jag är perfekt och att alla beslut jag tar är rätt.
 
På tal om beslut så handlar mycket om beslut just nu. Har till exempel bestämt mej för att omplacera Siri, och även försöka hitta en halvfodervärd till kattungen. Katterna är en stor del av mitt liv och att komma till det här beslutet har tagit många många timmars tankar och velande hit och dit. Men det funkar inte. Katterna kräver och förtjänar tid, kärlek och engagemang och dessutom är det en väldigt dyr "hobby" om jag har varken tiden eller ekonomin för det just nu. Så ja... beslutet är taget. Jag hoppas förstås att kunna återuppta uppfödningen i framtiden men just nu så är det något jag är tvungen att prioritera bort. Sjukt jobbigt!
 
Känner även att jobbet tar mer energi än det borde. Bara för att få ihop mina timmar jobbar jag tider som inte funkar då jag har barnen vilket kräver att nära och kära måste ställa upp konstant och bara en sådan sak ger en ångest som heter duga. Är dock så himla tacksam över att ha en sådan familj som oftast ställer upp ♥ Tänk om man kunde få jobba 7-4, så himla underbart!
Världens sötaste April