Att tänka till

24 Nov, 2016 - 16:07 ♡ Kärlek, Tankar, Vardag
Två suddiga mobilbilder från en underbar helg ♥ 
 
Jag spenderar väldigt mycket tid på att oroa mej över saker. Jag tänker på framtiden, på barnen och på vad jag kan göra på att förbättra saker. Oftast tänker jag så mycket så jag inte kan sova, sjukt jobbigt! 
 
Så jag tog en helg ifrån min s k boyfriend. Passade på att göra precis det JAG vill göra. Så det var bara Jag och barnen, och då insåg jag att det verkligen är precis så jag vill ha det just nu. Jag och dom mot världen. Så på lördagen bakade bröd och dukade upp världens mysfrukost. Senare på dagen gick jag och Milo på bio och såg Troll och jag lever seriöst fortfarande på den stunden vi hade tillsammans, det var så sjukt mysigt! Och riktigt bra film! Lillan lämnade jag hos sin morfar och hon lever nog fortfarande på den stunden. På söndagen julpyntade vi och lyssnade på julmusik. 
 
Ibland behöver man stanna till och sluta tänka. Bara fokusera på nuet och vad man själv mår bäst av. Så i veckan när barnen är hos sin pappa så ska jag försöka mysa till det i min lägenhet, för här tror jag att vi kommer bo länge :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Follow on Bloglovin Follow on Pinterest Follow on Pinterst