Be gentle with yourself

10 Aug, 2017 - 20:19 ♡ Familjen, Jobb, Tankar, Vardag
 
Två val jag tog före sommaren. 

1. Barnen ska få ha sommarlov. 
2. Jag jobbar hemifrån på deltid. 

Två val som inte riktigt klickade. Har känt mig otillräcklig på jobbet och har känt mig otillräcklig som mamma och som sambo. Inte kunnat göra något av det riktigt helhjärtat. Ångest över att inte göra nog bra ifrån mig på jobbet och ångest över att inte vara helt närvarande för familjen. Nu ligger jag här i sängen med gråten i halsen och känner att det hela har varit så överväldigande och jag känner att jag underpresterat på alla plan vilket inte alls var tanken... 
 
Tänkte att jag skulle jobba två hela dagar per vecka och ledig resten men det blev inte riktigt så. Har egentligen behövt vara tillgänglig konstant under hela perioden, alltid nåbar. Småfix hit och dit, aldrig riktigt "ledig". Visst har jag kunnat vara iväg och bada och umgås med barnen, hänga på stugan och liknande. Men oftast har det funnits tider att passa, mail att svara på under tiden osv. 
 
Hade kanske varit okej om jag känt att det jag gjort varit bra nog. Men det känns tvärtom. Som sagt, otillräckligt och inte helhjärtat. 
 
Men det är ju lätt att vara efterklok och jag försöker intala mig själv att jag faktiskt gjort det jag kunnat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Follow on Bloglovin Follow on Pinterest Follow on Pinterst