Hur jag känner över att flytta... igen

23 Feb, 2017 - 13:00 ♡ Kärlek, Tankar, Vardag
Vi kom inför ett dilemma, han ↑ och jag. Givetvis har vi pratat om att flytta ihop, vi har ju trots allt hängt ihop i snart ett år. Han bor i Älvsbyn, jag bor i Piteå - 5 mil mellan. Tillräckligt långt för att inte kunna "svänga förbi" till varandra men kort nog för att kunna pendla. 
 
Jag har alltid sagt att jag vill bo där, han bor så otrooooligt vackert. Men när huset blev sålt blev det så himla verkligt och jag fick kalla fötter. Flytta. Igen? Nä... 
 
Så jag låg ungefär en hel dag i sängen och grinade. För honom var alternativen att jag flyttar dit eller vi fortsätter som vi gör. För mej var alternativen att jag flyttar dit eller vi gör slut. För aldrig någonsin att jag vill fortsätta leva som vi gjort under det här året. Kört fram och tillbaka till varandra, levt huller om buller med alla barn och veckorna vi är ifrån varandra har ju varit riktigt jobbiga. Jag vill ju ha någon att dela vardagen med och det finns ingen annan än honom som jag vill göra det med. Så beslutet var ju egentligen rätt enkelt, för ibland hittar man bara sin själsfrände och vi kompletterar varandra så sjukt bra! 
 
Nu när beslutet är taget känns det så grymt bra! Snart får vi sova tillsammans varje kväll. Men det som är extremt jobbigt i den här situationen är ju att måsta flytta på barnen... igen. Men vill tro att det kommer bli bra ändå, Milo skulle ju i vilket fall som helst ha bytt då han börjar skolan till hösten (vad hände där?) så det är ju nu eller aldrig. Och det kommer bli bra, har aldrig någonsin haft en så bra magkänsla som jag har nu. 
 
Så 1a Maj blir vi sambos, jag och han med världens vackraste ögon ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Follow on Bloglovin Follow on Pinterest Follow on Pinterst