Iskallt och vårkänslor

21 Feb, 2017 - 06:57 ♡ Shopping, Vardag
Vilket bakslag att gå från plusgrader och dropp från taken till -23,1 °C. Är hemma med sjuka barn idag, var tvungen att hämta Milo igår på förskolan med misstänkt magsjuka då han var lite dålig i magen men han verkar pigg och äter bra så det var nog bara falskt larm (peppar peppar). Å andra sidan en chans att få mysa lite extra med honom. Så vi hänger i Älvsbyn och planerna att vara ute känns lite avlägsna just nu.
Har i alla fall morgonshoppat lite, klickade hem denna hink ↑ från Nicolas Vahé. Flyttar ju (igen) den 1 Maj så känns det kul med lite nytt att packa upp då. 
Vårkänslorna förra veckan fick mej dessutom att längta till vår och vinkvällar med tapas. Så denna tapasbräda ↑ fick också hamna i varukorgen. 
 
Fick dessutom H&M's återbäring i brevlådan så kanske blir lite shopping från H&M Home också om jag ska vara hemma hela dagen! Men ska stoppa i motorvärmaren nu och hoppas på att bilen startar senare så vi kan åka och handla, hade kanske tänkt baka lite med barnen. Behöver dessutom kompensera att Chrille jobbar så mycket så han inte magrar bort :P 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Follow on Bloglovin Follow on Pinterest Follow on Pinterst