Bra vecka

27 Jan, 2017 - 20:44 ♡ Tankar, Vardag
Har haft en väldigt tung period. Mycket oflyt, mycket tankar och saker har helt enkelt inte gått min väg. Men tack vare barnen som varit här nästan hela december och hela januari (undantaget en helg) så har jag varit tvungen att hålla mej på benen och nu äntligen börjar det vända (peppar peppar). Även C har ju varit en stöttande pelare, så tacksam att jag har honom! 
 
Den här veckan har varit grymt bra! Har varit produktiv, gjort bort en massa saker som lagts åt sidan och märker verkligen att energin har återvänt. Även vädret kan ha med det att göra - sol, plusgrader och ljusare dagar. Känner mej lite hög på livet. Har kommit igång bra det här nya året med träning och kost också, även det kan säkert ha stor inverkan. Försökt komma iväg och träna även om det bara blir kortare lunchpass eller hemmapass när barnen är hemma - allt är bättre än inget! 
 
Idag fyller Arya 3 år, finaste tjejen. Hon visste ju knappt vad en födelsedag är och Milo var ju mer taggad än henne. Hon förstod inte riktigt varför hon fick paket och hon måste ju ha undrat när vi tjatat så mycket i veckan om "veeeem som fyller 3 år på fredag". Gull ♥ 
 
Imorgon ska vi till byn och kaoset med 4 barn, can't wait! Hoppas på bra väder så vi kan vara ute och grilla korv. Nu börjar ju tiden på året när det är underbart att vara ute. Märks att jag är hög på livet just nu va? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Follow on Bloglovin Follow on Pinterest Follow on Pinterst