Första träningspasset

11 Jan, 2017 - 20:08 ♡ Utmaning, Vardag
Igår var jag och tränade mitt första pass efter världens längsta förkylning (till och med haft feber vilket jag inte haft på över 10 år). Det kändes grymt bra även om det blev ett väldigt lugnt pass. 
 
Eftersom min vardag är framför en dator så är det ju extra viktigt att jag rör på mej och kommer igång med det ordentligt. Har haft väldigt lätt att hitta undanflykter och jag tycker ärligt talat att det är väldigt svårt att hitta tiden till träningen. Ena veckorna har jag barnen själv och kan ju uppenbarligen inte lämna dom ensamma på kvällarna, och på morgonen finns inte tid. Andra veckan är jag ofta i Älvsbyn och där har jag ju inte tillgång till gym. 
 
MEN det är ju förstås bara undanflykter, och tre gånger i veckan ska jag absolut hitta tid till. Tänkte ett löppass, ett överkroppspass och ett underkroppspass. Känner jag för att träna mer gör jag ju såklart det. 
 
Andra uppgiften i Olgas utmaning var att skriva ner påståenden om den person man vill bli. Och inse att även om inte alla dessa fakta stämmer till 100 % så kommer dom gör det sen, bara man tror på det tillräckligt mycket. 

Jag är en grym mamma!
Jag är hälsosam
Jag är värdefull
Jag är ett träningsfreak
Jag är vacker
Jag är positiv
Jag är duktig
Jag är tålmodig
Jag tror på mej själv
Jag tror att jag kan ta bra val
Jag tror att jag fixar den här utmaningen
Jag tror att jag når min toppform
Jag tror att jag tar bra val
Jag tror att jag kan träna 3 ggr/vecka
Jag tror jag hittar mej själv 
Jag tror att jag hittar mitt drömjobb

Tror faktiskt att dom flesta av dessa påståenden stämmer i alla fall, och dom som inte gör det kommer att stämma innan detta år är över ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Follow on Bloglovin Follow on Pinterest Follow on Pinterst