En väldigt speciell plats

31 Jul, 2017 - 18:29 ♡ Tankar, Vardag
Den här platsen har en speciell plats i mitt hjärta. 
Här spenderade vi mycket tid som små – hela familjen plus farmor och farfar i stugan bredvid. Mina barndomsvänner hade även stugan ovanför, så kan lova att det finns väldigt mycket minnen.  
 
Nu har stugan blivit vår och jag hoppas att våra barn kommer få mycket minnen här också! Jag är evigt tacksam över att ha hittat en kille som älskar detta lika mycket som jag. Sedan han kom in i mitt liv har det fått en helt annan mening. Äntligen har jag det där som jag saknat – en familj
 
Med barnens pappa var vi aldrig en familj. Han jobbade konstant och jag har i princip uppfostrat barnen själv och känt mig ensam jämt. Aldrig känt den där familjekänslan, när man delar både glädje och kaos tillsammans. Och sen den där tomheten som kom i början av skilsmässan då man var helt själv varannan vecka. Nu har jag ensam vårdnad, jag har barnen jämt (förutom lör-sön varannan helg) och jag har aldrig varit lyckligare. 
 
Men att komma hit har långt ifrån varit en dans på rosor. Har bland annat blivit kallad slyna inför barnen och att bara nämna det kanske ger en förståelse för hur mycket jag fått ta emot. Många sömnlösa nätter, mycket tårar och mycket tankar. Har varit stark när det behövts och svag när jag kunnat. 
 
Nu svävade det här inlägget iväg men jag tänker inte skämmas för mitt liv längre. Jag har aldrig slutat blogga, har bloggat privat bara för att skrivandet ger mig möjlighet att uttrycka det som inte sägs med ord. 
 
Tror inte det är någon kvar som läser här, men om det mot all förmodan är det kan ni ju skriva något ord så jag vet att ni är kvar. 

Kommentarer
Ullis säjer:

Jag läser här. :)

Svar: Hej, vad kul att någon finns kvar :)
Kajsa Wimmer

2017-08-01 @ 19:51:57
Sofie säjer:

Jag läser också, blir så glad varje gång det kommit ett nytt inlägg. Har följt dig länge, och det är så glädjande att du är på den plats du är i livet nu. All lycka till dig!

Svar: Tack så mycket :) Kul att du är kvar!
Kajsa Wimmer

2017-08-06 @ 18:28:18

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Follow on Bloglovin Follow on Pinterest Follow on Pinterst