I'll always remember us this way

21 Nov, 2018 - 17:54 ♡ Kärlek
So when I'm all choked up
But I can't find the words
Every time we say goodbye
Baby, it hurts
When the sun goes down
And the band won't play
I'll always remember us this way

Hur många chanser ska man ge en människa?

17 Nov, 2018 - 07:52 ♡ Tankar
Vi har alla våra brister. 
 
Livet går ändå ut på att kunna acceptera andras brister, men när förnekelsen är för stark blir det svårt att acceptera det. För det hendlar också om att kunna stå för sin egen svaghet, det är då man blir ödmjuk. 

Det är en väldigt svår balans. Och jag undrar ofta hur många chanser man egentligen ska ge en annan människa? 

Unbalanced

13 Nov, 2018 - 18:08 ♡ Vardag
Den här tiden på året är mörk. 
 
Jag famlar totalt, tappar mig själv lite varje dag. Försöker göra roliga saker men känns som att varje glädjerus bara får mig att falla tillbaka ännu hårdare. 
 
Trodde att man skulle bli starkare med åren, men jag vill fortfarande slå min spegelbild hårt i spegeln varje dag. För att det kan ALLTID bli bättre.
 
Vill bara att någon ska hålla om mig hårt och säga att jag är nog. 

Memories

07 Nov, 2018 - 15:51 ♡ Lillasyster, Tankar
 
VAB med mina lilla tjej.

Har varit hemma med min lilla tjej ett par dagar, och hon har varit så fantastisk som bara hon kan vara. Medan hon sovit har jag suttit och läst igenom gamla blogginlägg och insett hur tacksam jag är över alla minnen som finns kvar från då barnen var små. 
 
Började även läsa om tiden kring separationen. Det känns som en evighet sen den där kvällen när jag insåg hur mycket uppmärksamhet jag behövde. När jag bodde i mammas lägenhet för att känna efter och körde fast på parkeringen och insåg hur himla ensam jag var. 
 
Tiden efter var tung. Vi hade nyss köpt hus och jag var den som förstörde kärnfamiljen. Veckorna utan barnen, veckorna med barnen, att hamna i ett nytt förhållande ganska snabbt, att helt plötsligt vara i bonusfamilj. 
 
Men man kan bli lycklig igen. Och jag önskar bara att fler som är i destruktiva förhållanden och inte vet bättre skulle våga ta klivet. För ibland är gräset faktiskt grönare på andra sidan. 

Kärlek

04 Nov, 2018 - 12:08 ♡ Kärlek, Lillasyster, Storebror
 
Saknar de här jättemycket idag ♥
 
De har varit hos sin mormor under höstlovet (tisdag-fredag) och hos sin pappa i helgen. Imorgon kommer de äntligen hem igen och jag längtar verkligen. 
 
Jag tänker ofta på det här med kärlek till sina barn, det är ju verkligen något alldeles extra. Hur mycket vi än bråkar och hur jobbiga de än kan vara ibland, så kan jag titta på de när de ligger och sover en liten stund senare och bara känna hur hjärtat fullkomligt svämmar över av kärlek. Det är fantastiskt fint! 

Dagen efter dagen före

03 Nov, 2018 - 16:06 ♡ Vardag
 
Igår middag och festligheter med vänner - idag soffläge. 
 
Bjöd ett tiotal vänner på middag igår, hade gjort långkok kvällen innan så bjöd på chiligryta som vi serverade med tillbehör som bröd, guacamole och riven cheddar. Så enkelt och gott!
 
Idag är man mindre pigg men det var det värt! Nu står C och lagar skaldjurssoppa och sen ska vi se de två sista avsnitten av The Haunting of Hill House, rekommenderar varmt den serien - riktigt riktigt bra!

Själaro

02 Nov, 2018 - 06:30 ♡ Vardag
 
Fantastisk fin fredagsmorgon! 
 
Vaknade imorse av ett väldigt tråkigt meddelande, så morgonen började med tårar. Men känner ändå att det är av den karaktären att jag kan bita ihop och ta fighten. Hur som helst - tråkigt!
 
Sen möttes jag av en fin soluppgång, ger mig alltid ro i själen. Gick ut på bron och knäppte en bild (se ovan). Nu ska jag bre mig några mackor och bege mig till jobbet, ikväll vankas det lite festligheter med goda vänner som vi inte träffat på ett dag så det blir trevligt. 
 
Ha en fin fredag!