Vintertid

28 Okt, 2018 - 09:23 ♡ Familjen, Vardag

Godmorgon!
 
Här hemma har vi varit vakna sen (!) 4.30 så känner mig lite mörbultad. Mina barn har alltid varit morgonpigga och det här med vintertid är verkligen inte det ultimata för oss. 
 
Egentligen så har jag själv inga problem med att de vaknar tidigt (okej, inte 4.30 då men...) men resten av familjen vill ju gärna sova längre och är mer känsliga mot ljud så mitt uppdrag blir helt plötsligt att försöka hålla dem någorlunda tysta och inte börja leka ylande vargar så tidigt på morgonen. Det är inte särskilt uppskattat! 
 
När klockan var 6 hade jag redan hunnit måla Milos rum, betalat räkningar OCH ätit frukost. Färgen räckte tyvärr inte till hela väggen trots att de i butiken menade att det skulle räcka till 2 varv. 

Ett år senare

27 Okt, 2018 - 15:10 ♡ Tankar

Hej! 

Long time no see. Loggade in här för att leta ett recept och hamnade i minnenes värld genom att scrolla igenom gamla inlägg. Inser hur tacksam jag är över att det finns, för alla stunder i livet som man vill komma ihåg. 
 
Kjolen ovan hade jag på min 30-årsfest förra året, kände att jag behövde få vara en prinsessa för en dag innan kroppen och utseendet rasar ;) Lär aldrig ha den på mig igen, men just nu hänger den på väggen bara för att den är alldeles för vacker för att gömmas i en garderob.